محل تبلیغات شما

فیلم سینمایی سعی دارد به ما نشان دهد که باید بیشتر به بچه‌ها توجه داشته باشیم، در صورت دیدن هر رفتار و ناهنجاری در پی دلایل آن باشیم و برای رفع آن اقدام کنیم. اگر کودکاتان منزوی است، اگر گوشه‌گیر و کم حرف است، اگر از جمع فرار می‌کند قطعاً دلایل مهمی وجود دارد، مشکلی در وجود فرزند شماست که باید برای رفع آن اقدام جدی داشته باشید. در این فیلم معلم هنر به داد کودک داستان می‌رسد و مشکل او را کشف می‌کند، این معلم خیلی خوب به اهمیت اعتماد به نفس کودکان آگاه است. زیرا خودش در کودکی دقیقاً درگیر چنین مشکلی بوده و کاملا او را می‌فهمد.

آینده هر فرد برگرفته از روزهای کودکی اوست، از همان کودکی باید تربیت و رفتار صحیح را به آنها آموخت، کودک باید یاد بگیرد که محکم و قوی باشد، باید بیاموزد که عزت نفس و اعتماد به نفس داشته باشد و برای رسیدن به موفقیت تلاش کند. باید اینها را بیاموزد و نقش ما در این امر بسیار مهم است. در ادامه این مقاله با نحوۀ تقویت اعتماد به نفس در کودکان آشنا شوید.

مطالعه بیشتر: معجزه اعتماد به نفس را در فیلم اگه میتونی منو بگیر» درک خواهید کرد

مطالعه بیشتر: با داشتن اعتماد به نفس آینده‌تان را درخشان کنید

اعتماد به نفس کودکان


اعتماد به نفس یکی از بزرگترین هدیه هایی است که والدین می توانند به فرزندان خود بدهند. کودکی که اعتماد به نفس کافی ندارد ، فرصتی برای امتحان فعالیت های جدید یا چالش برانگیز نخواهد داشت، زیرا از شکست خوردن می ترسد. در نتیجه این امر می تواند زندگی کودکان را عقب نگه داشته و از موفقیت آتها در حرفه مورد علاقه شان جلوگیری کند.
دلسردی و ترس، دشمنان اعتماد به نفس ، هستند. بنابراین ، به عنوان پدر و مادر ، ​​وظیفه شماست که هنگام تلاش برای انجام کارهای دشوار ، کودک را تشویق و حمایت کنید.
در اینجا نکته برای تقویت اعتماد به نفس کودکان آورده شده است:

  • بدون توجه به پیروزی یا باخت، قدر تلاش کودکان را بدانید.
    چه کودک شما گل پیروزی را برای تیمش به ثمر برساند و چه آن را به طور تصادفی از مرز خارج کند ، آنها هرگز نباید از تلاش خود خجالت بکشند. در طولانی مدت متوجه خواهید شد که تلاش مداوم در به وجود آوردن اعتماد به نفس بیشتر از نتیجه پیروزی اهمیت دارد.
  • کودکان را تشویق کنید تا برای موفقیت در هر چیزی که به آن علاقه دارند، تلاش کنند.
    کودک خود را تشویق کنید هر آنچه را که به آن علاقه دارد تمرین کند. اما این کار را بدون فشار بیش از حد به او انجام دهید.
  • به کودکتان اجازه دهید تا خودشان مشکلات را پیدا کنند.
    اگر کارهای سخت را برای فرزند خود انجام دهید و مشکلاتشان را حل کنید، آنها هرگز توانایی یا اعتماد به نفس لازم را برای کشف مشکلات، به خودی خود پیدا نمی کنند. کمک والدین می تواند از به وجود آمدن اعتماد به نفسی که حاصل حل مشکلات توسط خود کودک است، جلوگیری کند. به عبارت دیگر ، بهتر است کودک شما خودش در حال یادگیری نحوه حل مشکلات و انجام کار باشد.
  • به کودکان اجازه دهید که فعالیت های مناسب با سن خود انجام دهند.
    انتظار نداشته باشید فرزندتان مانند بزرگسالان رفتار کند. هنگامی که کودک احساس می کند باید عملکردی داشته باشد که والدین از او راضی باشند ، یعنی رفتارهای غیر واقعی ،که ممکن است تلاش والدین برای تقویت اعتماد به نفس کودک را از بین ببرد. تلاش برای برآوردن انتظارات پدر و مادر می تواند اعتماد به نفس کودکان را کاهش دهد.
  • هنگامی که کودکان کنجکاوی می کنند آن ها را تشویق کنید.
    گاهی اوقات جریان بی پایان سوالات کودک می تواند خسته کننده باشد ، اما باید مورد تشویق قرار گیرد. پرسیدن سوال تمرین مفیدی برای رشد کودک است، زیرا بدان معناست که آنها می فهمند چیزهایی وجود دارد که آنها نمی دانند.
    خانواده هایی که کودکان را برای پرسیدن سوال های کنجکاوانه تشویق می کنند، نسبت به بقیه همکلاسی های خود برتر و باهوش تر هستند زیرا آنها یاد گرفتنه اند از والدین خود اطلاعاتی را که نمی دانند بگیرند و این به معنی است که در مدرسه به راحتی می توانند اطلاعات مورد نیاز را از معلمشان نیز بگیرند. به عبارت دیگر ، آنها می دانند چگونه بهتر و سریعتر یاد بگیرند و جسارت کنجکاوی را خواهند داشت.
  • به کودکان چالش های جدید بدهید.
    به کودک خود نشان دهید که می تواند برای رسیدن به یک موفقیت بزرگ، مانند دوچرخه سواری بدون چرخ تمرین، اهداف کوچکی را برای خود تعیین کند و آنها را محقق کند. سپس سراغ مسولیت های بزرگتر برود. والدین می توانند با افزایش مسئولیت هایی که کودکان باید بر عهده بگیرند ، اعتماد به نفس آن ها را افزایش دهند.
  • از آسان کردن کارها برای کودک خود پرهیز کنید.
    هرگز کاری را به جای کودکتان برای او انجام ندهید. کارها را برای او آُسان نکنید و بگذارید تا خودش راه حل هایی برای مشکلاتش پیدا کند. کمک رساندن و قبول مسئولیت به جای کودک، جایگزین اعتماد به نفس برای او نیست.
  • هرگز از عملکرد کودکان انتقاد نکنید.
    هیچ چیزی بیشتر از انتقاد از تلاش های کودک شما، او را دلسرد نخواهد کرد. ارائه بازخورد مفید و پیشنهادات برای فعالیت هایی که انجام داده، راهکار خوبی است. اما هرگز به آنها نگویید که کار بدی انجام داده است یا کاری را به اشتباه به سرانجام رسانده است.
    اگر کودک شما از شکست می ترسد و نگران است که شما عصبانی یا ناامید شوید ، هرگز نمی تواند چیزهای جدید را امتحان کند. اغلب اوقات ، انتقاد والدین باعث کاهش ارزش گذاری و انگیزه کودک می شود
  • اشتباهاتی که کودک مرتکب می شود را به عنوان عناصر سازنده برای یادگیری او در نظر بگیرید.
    یادگیری از اشتباهات، باعث ایجاد اعتماد به نفس در کودکان می شود. اما این تنها زمانی اتفاق می افتد که شما به عنوان والدین با اشتباهات به عنوان فرصتی برای یادگیری و رشد آن ها رفتار کنید. بیش از حد از کودک خود محافظت نکنید. به آنها اجازه دهید هر از چندگاهی دست به آشفتگی بزنند و به آنها کمک کنید تا بفهمند که دفعه بعد چگونه می توانند بهتر به هدفشان نزدیک شوند. والدین باید لحظات ناامیدی کودکان را فرصتی ببینند تا به فرزندان خود یاد دهند که از شکست نترسند و نا امید نشوند.

شماره تماس: 021664084 و 028993288

آدرس وبسایت: آکادمی بازار

آدرس:  تهران ، خیابان انقلاب، روبروی درب دانشگاه تهران، خیابان فخر رازی، خیابان نظری، کوچه فرزانه، پلاک 10، واحد 12 (مراجعه حضوری فقط با تعیین وقت قبلی)


افزایش اعتماد به نفس

دوره اصول و فنون مذاکره

اعتماد به نفس کودکان

کودک ,کودکان ,، ,کند ,والدین ,انجام ,به نفس ,اعتماد به ,کودکان را ,را برای ,می تواند ,برای تقویت اعتماد

مشخصات

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

گل یاس سیب فرکتال نوین گرافیک yadakyar قیمت نقره امروز در ایران فاخته پرواز حامد امیری وکیل پایه یک در اصفهان باربری مشاوره و خرید و فروش فلزیاب انرژی پلاس برای همه افرادی که بی حالن یا حوصله ندارن...